Selasa, Februari 12, 2013

segmen pantas : header siapa paling awesome

Assalamualaikum Pembuka Bicara 

Hari  ini atif nak mencuba. manalah tahu rezeki atif menang SEGMEN ini
REZEKI manusia hanya ALLAH sahaja yang tahu



atif join klik here !! 
(jom join REramai.baru meriah !! )
due date : This saturday 16.02.2013
p/s : walaupun header atif macam budak-II tapi ini header yang paling atif suka dari header sebelum-II ini 


Sebulan Bersama Mereka

Assalamualaikum..pembuka bicara  



pejam celik , pejam celik dah sebulan lebih atif bersama dia orang di PRA-DIP  banyak kisah-II kami lukis di atas kain putihyang dulu bersih tapi kini sudah banyak kami hiasi dengan kisah pahit manis kami di UTHM. Test hari itu sangat mendebarkan hati atif. walaupun 4 paper sahaja. Tapi dia punya gemuruh hanya ALLAH sahaja yang tahu  . ALhamdulilah markah yang atif dapat sangat membrangsangkan .

inilah kawan-II atif. masa ini nak pergi kelas tapi sempat je kami snap gambar.


KAMI BERTIGA adalah JIWANG 





Sabtu, Februari 09, 2013

PRA-DIPLOMA 2013

ASSALAMUALAIKUM pembuka bicara  !
sudah lama rasanya atif tak berceloteh dan menaip dekat blog yang dah bersawang ini !

okey sudah 1 BULAN 11 HARI atif bergelar pelajar pra-DIPLOMA 
ALHAMDULILAH semuanya berjalan dengan lancar. sebelum masuk memang ada kawan-II yang tak support. katanya pradip ini mahallah.tak baguslah and so on. TAPI atif tetap nak pergi jugak sebabnya :
nak mencari pengalaman
nak mencari ilmu sebanyak yang mungkin
dan mungkin ini jalan hidup aku untuk terus berjaya 


 inilah kami seramai 321 orang pelajar pradiploma UTHM
UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA




buat pertama kalinya atif sambut TAHUN BARU 2013 di tempat orang. sambut tahun baru tanpa keluarga.
disinilah bermulanya kisah hidup baru atif. walaupun hanya 4 bulan sahaja disini. Pastinya akan ada memori terindah tertulis disini 

dan inilah hari atif orentasi 


inilah atif dan atieq.
kami satu sekolah tapi dekat pradip baru rapat macam belangkas !



atif + ezzah + atieq + dayah
kami pelajar SMK DATO ONN 



wajah gembira ! !




SEMOGA KAMI SEMUA BERJAYA DAN DAPAT SAMBUNG BELAJAR DI UTHM !!